Cautare

2681 de rezultate pentru "monitorul de botosani accident rutier" (3.63 secunde)
Mircea Lucescu a fost externat Antrenorul roman a fost externat astazi de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, dupa aproximativ doua saptamani de spitalizare. Mircea Lucescu a fost internat pe 6 ianuarie dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Capitala.
Mariustuca.ro / Curtea Europeana a Drepturilor Omului a aprobat, azi, decizia de oprire a tratamentelor si a alimentarii lui Vincent Lambert, aflat in stare vegetativa din 2008 in urma unui accident de masina (Autoare:
La data de 15 octombrie 2010, in jurul orei 12.00, L. Dragos de 43 de ani din Bucuresti, a condus un autobuz, pe bd.
La data de 10 martie 2011, in jurul orelor 20.30, C. VIOREL de 47 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Jeep, pe bd. ... de centura.
La data de 10 martie 2011, in jurul orelor 22.00, B. IULIAN de 26 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda, pe sos. ... Din accident a rezultat rănirea grava a pietonului care a ramas internat la spital.
La data de 10 martie 2011, in jurul orelor 21.00, S. ADRIAN de 33 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Peugeot, pe Calea Crangasi dinspre str.
La data de 29 martie 2011, ora 18:10, un minor de 16 ani din Bucuresti, se deplasa pe trotuarul din stanga al str. ... Stejar Gheorghe pe marcajul pietonal, a alunecat si a fost acrosat de un autoturism marca Hyundai, care se deplasa pe str.
La data de 03.01.2012, in jurul orei 00.35, B. Vasile de 44 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe bd. ... Dupa ce a trecut de intersectia cu bd.
O soferita a fost transportata la Spitalul de Urgenta Craiova astazi, in jurul pranzului, fiind ranita in urma unui accident produs pe DE 574, la iesirea din municipiu.
Un copil de 5 ani si parintii lui au murit intr-un accident rutier produs noaptea trecuta pe Autostrada Soarelui, iar fratii copilului sunt grav raniti.
O femeie a murit, miercuri, lovita de un tir, in sectorul 6 al Capitalei, dupa ce a traversat printr-un loc nepermis, potrivit purtatorului de cuvant al Brigazii Rutiere, Andrei Codau, citat de Mediafax.
Sapte copii au suferit contuzii si au fost transportati la spital in urma unui accident rutier produs intre un microbuz scolar si un autoturism, in localitatea Nicolae Balcescu din judetul Bacau.
Cel putin 53 de oameni au murit si alte zeci au fost raniti intr-un accident rutier in Mexic. Victimele sunt imigranti care voiau sa ajunga la granita cu Statele Unite.
Intorsatura de situatie in cazul primarului dat disparut, dupa ce primaria lui a luat foc. Edilul Beleti Negresti care disparuse fara urma a fost gasit, dupa ce a provocat un accident rutier pe Valea Jiului. Primarul a ajuns la spital dupa incident, dar si de acolo a fugit.
Traficul este blocat la aceasta ora in dreptul localitatii Azuga, ca urmare a unui accident rutier grav.
Un accident rutier in care au fost implicate un TIR si un microbuz a avut loc in aceasta dimineata pe Drumul National 26, in interiorul localitatii Sivita, din judetul Galati.
Un accident rutier grav a avut loc in capitala cu putin timp in urma.
Atunci, eu si alti cativa poeti romani am fost premiati de Dan Voiculescu, presedintele Fundatiei Crescent. ... Volumul meu de poezii, "Steaua ranita", premiat atunci de Fundatia Crescent, urma sa fie publicat cativa ani mai tarziu de Editura Vinea, primind si un premiu din partea Uniunii Scriitorilor.
La data de 7 septembrie 2010, in jurul orei 5.30, P. MIHAI de 23 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Fiat Brava, pe bd.
La data de 8 septembrie 2010, in jurul orei 22.30, P. Valentin de 23 de ani din Bucuresti a condus un autoturism marca Volkswagen Golf, pe bld.
google-analytics.com